Qui som

En ple segle XXI, la Federació Catalana dels Tres Tombs de Catalunya, ha decidit pujar al carro de les noves tecnologies.

Si volem arraigar el nostre amor pels animals, carruatges i eines del camp i que així tot el que envolta al mon del cavall no sigui només un record de feines que feien els nostres avis i rebesavis, hem decidit que en aquest gran camp que es Internet, necessitem les eines com la pàgina web i el correu electrònic, tal i com els nostres avis tenien les eines necessàries per llaurar i sembrar els camps.

És per això, que donem la benvinguda a tots els amants de la festa dels Tres Tombs de Sant Antoni Abat i del mon del cavall, des de aquesta pàgina web, en la qual, poc a poc anirem millorant i afegint dades d’interès per a tots els associats i simpatitzants.

Des de aquesta pàgina web, inculcarem l’amor que sentim pel nostre patró Sant Antoni Abat i per tot allò que envolta el mon del cavall a totes aquelles persones que es vulguin apropar a nosaltres i a aquesta gran festa que es els Tres Tombs de Sant Antoni Abat.