El passat dissabte 20 de novembre de 2010, la Federació Catalana dels Tres Tombs va organitzar a Valls el Sopar de Germanor, la presentació del calendari de la Federació 2011 i la presentació del cartell de la XIV Trobada de la Federació Catalana dels Tres Tombs, que es celebrarà a Valls el dia 1 de maig del 2011.

Van assistir al sopar 155 persones d’arreu de Catalunya representants de 30 poblacions federades, també es va comptar amb la presència dels regidors de l’Ajuntament de Valls Eduard Gonzàlez i Dolors Farré, el President de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, Sr. Marcel•lí Morera, el Secretari de la Cambra Sr. Rafael Castells, així com membres de la junta directiva de la Federació i la Societat de Valls. El sopar es va celebrar al Restaurant Vallenc el Tast de L’Àngel.

En el decurs del sopar la Federació Catalana dels Tres Tombs va presentar el calendari de l’any 2011 sota el títol “Carros i càrregues +a+” i va aprofitar l’ocasió per felicitar a les poblacions els Tres Tombs de les quals han estat declarats Festa Tradicional d’Interès Nacional, les qual són Balsareny, Igualada, Taradell, Santa Eugènia de Berga i Valls. També es va felicitar al Cos de Sant Antoni de Vila-seca declarat Festa Patrimonial d’Interès Nacional. Per altra banda la Societat de Sant Antoni de Valls va presentar el cartell de la XIV Trobada de la Federació Catalana dels Tres Tombs.